Loading...

Over Studio JAN

vormgeving // visuals voor interieur

‘TIJDLOOS DESIGN MET EEN EIGENTIJDS TINTJE’

Studio JAN creëert bijzondere wand-, vloer- en glasvisuals voor allerlei ruimtelijke toepassingen. Deze visuals worden zodanig ontworpen dat er telkens iets nieuws te beleven en te ontdekken valt. Dit wordt nog eens extra benadrukt door het toepassen van meerdere lagen in bestaande en nieuwe beelden. Op die manier krijgen interieurprojecten een unieke uitstraling die iets toevoegt aan de bestaande ruimte.

 

Wie ben ik?

Als creatief brein achter Studio JAN ga ik op zoek naar de ultieme uitvoering van de wensen van de klant zonder daarbij mijn eigen artistieke ideeën uit het oog te verliezen. 

Ik wil mensen met mijn ontwerpen verrassen, verwonderen, aan het denken zetten en omverblazen… Woorden als ‘standaard’ en ‘automatische piloot’ staan niet in mijn woordenboek. Iedere opdracht benader ik als een nieuwe start. Alleen dan is het mogelijk om continu vernieuwend en opvallend uit de hoek te komen. Blijkbaar met succes, gezien de fantastische opdrachten die ik de afgelopen jaren heb mogen realiseren. Mijn droom is om dit ook in de toekomst te blijven doen.