Loading...

Fransen Gerrits

Folie op glas

Klassiek patroon in een modern jasje

Recent benaderde Fransen Gerrits B.V., een particulier mengvoederbedrijf, Studio JAN omdat het bedrijf met semi-transparante visuals behoorlijk wat privacy in een kantoor wilde creëren zonder dat het open karakter van de werkvloer verdween.

Het symbool van de molen, verweven met de geschiedenis van het bedrijf, werd door Studio JAN als uitgangspunt voor deze opdracht gebruikt. De dynamiek van de wieken maakte het mogelijk om een zeer bijzondere visual te ontwerpen.

In dit geval eigenlijk twee innovatieve visuals die perfect op elkaar aansluiten en een 3D-effect aan de glaspuien geven. Door aan weerszijden van de glazen wanden hetzelfde molenmotief te laten terugkeren maar telkens in een andere uitvoering, ontstaat er beweging in het strakke patroon.

Hoewel het beeld van een molen vrij klassiek is, komt het abstracte geheel juist erg eigentijds over. De uitwerking ervan sluit dan ook perfect aan bij het moderne, nieuwe interieur.

Verder zorgt de toegepaste printtechniek voor volledige privacy in het kantoor. Het gepersonaliseerde eindresultaat was dan ook helemaal naar wens van de opdrachtgever.

detail folie, 3d effect